ساجدة لربي عضو ممــــــــــيز
عدد الرسائل : 178 : نقاط : 5597 تاريخ التسجيل : 21/01/2009
| موضوع: الكبسة بطريقة مختلفة الأحد يناير 25, 2009 4:03 am | |
| المقادير:
للكبسة : - كيلو ارز بسمتى طويل الحبة-كوب جزر مفروم - كوب فلفل اخضر مفروم- مرقة او ماء - كوب بصل مفروم - كاري - قرفة - حب الهال -قرنفل - سمن او زيت - 2 مكعب ماجي للحم:- كمية من اللحم حسب الرغبة مقطعة مكعبات متوسطة - ربع كوب بصل - ربع كوب جزر - ربع كوب فلفل اخضر جميعهم مفرومين -وبهارات
الطريقة:
نسوي اللحم اولا:- - نشوح البصل مع الجزر مع الفلفل في السمن او الزيت لمده 3 دقايق ثم نضع اللحمةوالبهارات وقليل من الماء للاننا لن نسلقها بل تستوي وتكون صوص
ثانيا الارز:- نشوح البصل مع الجزر والفلفل ثم نضيف المرقة والماجي والبهارات ثم الارز
بعد نضوج الارز نغرفه في سرفيس او طبق كبير ونصب عليها اللحمة والصوص المتبقى من اللحم وبالف هنا وشفا
| |
|
محبة النبى مشرف منتديات الاسلام دين الله
عدد الرسائل : 1111 العمر : 33 : نقاط : 6096 تاريخ التسجيل : 13/07/2008
| موضوع: رد: الكبسة بطريقة مختلفة الأحد يناير 25, 2009 5:01 am | |
| جزيتى كل خير اختى ان شاء الله نبقى نجرب الوصفة دى وربنا يستر بقى | |
|
ساجدة لربي عضو ممــــــــــيز
عدد الرسائل : 178 : نقاط : 5597 تاريخ التسجيل : 21/01/2009
| موضوع: رد: الكبسة بطريقة مختلفة الإثنين فبراير 02, 2009 2:31 am | |
| لا متقلقيش جربيها وعلى ضمانتي مشكورة على المرور العطر والرد الرائع | |
|